#c1c1c1

Blog artikel

Informatie, nieuws, fotos en meer...

reisfotografie

Friet en Folklore

collage friet en folkore

Friet en Folklore reizen door feestelijk Vlaanderen

Friet & Folklore Reizen door feestelijk Vlaanderen van Simone van der Vlugt en haar man Wim is een eerbetoon aan de gebruiken, feesten en folklore van de streek. Wim en Simone van der Vlugt kozen niet voor de gebaande paden, maar hebben zich laten verrassen door alles wat onze zuiderburen te bieden hebben. Ze verdiepten zich in de cultuur en de folklore en ontdekten bovendien leuke overeenkomsten en verschillen met Nederland.

Simone schrijft met haar soepele pen over de feesten en evenementen en vertelt over steden, de geschiedenis en de keuken. België is een prachtig land om vakantie te vieren en met dit boek wordt elke korte of lange uitstap over de grens een gegarandeerd succes. Wim en Simone van der Vlugt bewezen eerder met Fado e Festa dat hun samenwerking resulteert in prachtige sfeerboeken. Friet & Folklore is handig en leuk voor iedereen die weleens naar het buurland afreist.

Friet en Folklore bestellen kan op de website van boekenwereld.
Als ik zeg dat ik iemand wil fotograferen bedoel ik eigenlijk dat ik ze wil leren kennen. Iedereen die ik ken fotografeer ik.

Annie LeibovitzWim van der Vlugt - Fotografie

Wim van der Vlugt – Fotografie